Om oss

Hygotech er et norsk «health tech» selskap som har utviklet et system for berøringsfri døråpning.

Åpnerne har en rekke unike fordeler. Systemet eliminerer berøring og hindrer derfor kontaktsmitte. Systemet er vedlikeholdsfritt og fjerner behov for renhold. Systemet er betjeningsvennlig, og dører kan enkelt åpnes selv om brukeren bærer med begge hender eller ruller senger eller traller. Dette gir bedre flyt i arbeidsmiljøer med mye forflytning gjennom dører i en arbeidshverdag. Systemet er plasseringsvennlig fordi leseren kan plasseres høyt på vegg eller i tak selv om betjeningssonen er på gulvet eller i hodehøyde.

Systemet er unikt og er innvilget patent i Norge, UK, EU, Canada, USA, Sør-Korea, Japan og Kina. Hygotech er et norsk selskap og produktene er utviklet og produseres i Norge.

Som eksempler er løsningen tatt i bruk hos kunder som sykehus, barnehage, forretningsbygg, bilverksted og laboratorium. Systemet dekker mange bruksområder.

Våre løsninger er tilgjengelige via din vanlige installatør og leverandør av dørsystemer. Vi selger også løsningene direkte. Ta kontakt så hjelper vi deg.

Hygotech

Svein Jørgen Fuglesang

Daglig Leder
Telefon: 971 53 078

Tor Fagersand

Salgsleder
Telefon: 958 22 377 E-post: tor.fagersand@hygotech.com

Paul Fagersand

Prosjektansvarlig
Telefon: 905 01 190 E-post: paul.fagersand@hygotech.com

Morten Løhre

Utviklingsansvarlig
Telefon: 900 35 550 E-post: morten@hygotech.com